Ahoj!!!
Tak já zase nestíhám, ale všechny zdravím!
Holky,my se někam stěhujeme???? Já jsem teda pro všema deseti, už dlouho mi vadí, že sem může nahlížet kdekdo, můžete mi prosím někdo poslat na mail kam a co mám udělat pro registraci??? Díky.
U nás nic nového, furt makáme na bytě. Včera jsme byli vybrat ke vzorkům lina kuchyňskou desku (kuchyni koupenou ještě nemáme
, ale už ji mám milionkrát navrženou) a viděli jsme moc hezkou plovoučku za super cenu (parador - v akci), no tak už ji máme doma místo lina
, miluju rychlé akce. Tak jsme se těšili na pokládání a až doma mi došlo, že mm ještě nezavolal instalatéra překopání vody
, že nemáme obklady za linku
(pořád nevím, obklad- obklad. panel???). No takže s pokládáním brzdíme a snad dnes toho instalatéra objedná
. Ti chlapi jsou tak zpomalení. Tak jsem si dnes aspoň koupila záclony, no vzhledem k velikosti oken jsem na mizině, jsou krásné, taková hrubá síťovina, ale nebyly nejlevnější...
, ale zase už stačí jen přimontovat garnýž a bude to zvenka super
. A ještě jsem viděla krásnou látku na závěsy, taková bílá s modrým vzorečkem, k tomu měli i negativ - modrou s bílým vzorečkem, no vyřádila bych se..., jen chci počkat na tu kuchyň a vybírat to až k ní.
Strašně se těším, až se budou znova vkládat fotky!!!! Terezko, družičkám to moc sluší.
Zahlídla jsem nějaké velké marůdky, tak moc zdravíme
. To je taky počasí na pytel, zrovna včera jsem přemýšlela, že to není od počasí moc spravedlivé, takhle ukrádat léto
, no ale proč by mělo být počasí spravedlivé?
Jinak mám své uklízecí pondělí, náladu na facku, jsem podrážděná, potřebovala bych vypustit ventil, jsem jak papiňák na plném ohni.
S Tomík je teď samé proč, je to čím dál horší, ale jinak je to miláček a je s ním hrozná sranda.