ahojte holky snažilky,
stejně jako Vy i já se snažím o mimi-2 měsíc. Ten minulý měsíc mne velice překvapilo to, že se nazadařilo hned napoprvé- já byla o tom zcela přesvědčena, že to vyjde.-blázen,co? Nechci to nechávat náhodě a proto jsem zavítala na tyto stránky, hltám doslova každou informaci o tom, jak pomoci spermijím a v jakou nejvhodnější dobu.
Teplotu jsem si zatím neměřila, ale začala jsem pozorovat hlen - a byla jsem zděšená. Já skoro vůbec žádný nemám. Při milování bývám vlhká- až moc, není v ničem problém, ale určit hlen stěrem- nesetřu vůbec nic. Poraďte, nemůže v tom být problém pro početí?
Mucosolvan na ředění hlenu je v mém případě zbytečný, když ani žádný hlen není.
Tenhle měsíc jsem vyzkoušela i prstíkovou metodu, to, aby vždy u mne při vyvrcholení také došlo k orgasmu (aby se děloha stahovala), ale bohužel nevím, jestli ve správné dny. Cyklus mám cca. 30-ti denní. Také jsem zkoušela nahmatat čípek abych mohla sledovat jeho tvrdost, ale ten jsem vůbec nenašla :o((
Poraďte mi prosím, co s tím. Je pro mne velmi důležité ( z existenčních důvodů), abych otěhotněla již tento, nejpozději příští měsíc, hrozí mi výpověď a tímto by se vše posunulo o pár let. Miminko si moc přejeme, ale poručte větru...poručte dešti...
Děkuji všem za radu
Nela
Předchozí