Článek o epilepsii jsem si opravdu ráda přečetla, jelikož jsem již 4x prožila něco podobného jako je epilepsie u svého syna, říká se tomu "febrilní křeče", které vznikají při vysokých horečkách. První "křeč" nás postihla v 11.ti měsících a když člověk tyto křeče nezná, je to hrozné vidět své dítě, jak se celé klepe, ruce sevřené v pěst, klopí oči, sliní a nevnímá.... Vždy jsme jeli na pohotovost, tam si syna nechali přes noc a druhý den jsem již byla s ním v nemocnici, vždy tak na týden, na pozorování. Dvakrát se z toho vyklubal zánět středního ucha, dvakrát mu nebylo nic. Jen ty křeče. Byl a stále je sledován na neurologii, prodělal vyšetření na EEG - negativní, CT - negativní, vše se tedy zdálo v pořádku, ale opět se mu to stalo, a to nedávno, 2 dny před vánoci.... opět následoval převoz na pohotovost a druhý den píchání uší.... na neurologii opět EEG - tentokrát mírný nález, dostal již prášky na prevenci, aby se mu to nestávalo, ale příčinu, proč se mu to stává nevíme, každý den se ale stejně bojím, již když má zvýšenou teplotu.... Kdo tohle nezažil, nemusí mít z teploty strach, já ho mám a obrovský. Toť můj příspěvěk a pokud by měl někdo podobné starosti, nechť se mi ozve a podělí se o tyto "nepěkné zážitky" a jak se jeho dítě léčí.....
Předchozí