| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím!

Koukám, přesun někam jinam, už jsem se Terezce ohlásila, tak snad to klapne.

Kupcí, tak jste si tedy užívali, Barunka je fakt kočka!

Bluni, sdílím tvé nadšení z Itálie, my jedem v pátek, už se těším a doufám, že počasí bude OK a klapne nám srazík s Efkou, jedou do stejného letoviska.
Myslím, že Jana se ptala na nějakou cestovku, my jedem CK LUDOR, tak tam koukni je to dost přehledné a výběr jak apartmánů, tak hotelů.

Jinak přeji všem marůdkům brzké uzdravení!!!!~x~

Vítám Zuuz z dovči, doufám, že bylo dobře~v~

Já jsem byla v sobotu se setřenkou na BOnyeM, důchodci zavítali k nám do maloměsta~t~ Kolem jedné se šinem k domovu a setřence zvoní telefon, volala starší dcera, že našla mladší 15-tiletou jak je tuhá a u ní prázdné plato prášků na spaní! Jak jsme byly v rozverné náladě, tak jsem si hned uvědomila, jak se může člověku během minuty změnit život~;((
Podrobnostmi vás nebudu zatěžovat, dobře to dopadlo, vypumpovali jí v nemocnici žaludek a dneska ji dali z JIP na normální pokoj.
Prý to udělala kvůli klukovi~Rv ~Rv~Rv
Takže malé děti malé starosti a velké radši ani nemluvím~Rv
Budu ji muset ohledně těch chlapů poučit, to mládí je tak zranitelné!!!!!

U nás v pohodě, Niky je ve školce spokojená, dokonce chce chodit o prázdninách kdy je naše zavřená do jiné.

Mám v mobilu svatební fotku EF, ale bohužel to neumím vložit a MM není doma. Moc jí to slušelo, určitě se nám brzy ozve.

Andru, tobě moc přeji, aby ti vše vyšlo dle představ a hezké počasí.
Snad se vyprší, tady leje od rána, a je celkem kosa.

Tak se mějte, jdu shodit melír z hlavy ať do té Itálie trochu vypadám~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.