Dobrý den.Rozvedli jsme se před rokem,máme 5ti letého syna.Prcka mám v péči já a snažím se celou dobu vycházet tatínkovi vstříc.Tu si třeba vzpomene,v 16.00,že by si ho v 17.00 vyzvedl a já v zájmu zachování dobrých vztahů souhlasím.Když ale potřebuji já,aby mi ho dovezl do práce(slušně ho poprosím),tak mě velmi lehce pošle do někam...Jsem trochu v pasti,mám střídvé směny v práci,takže ho musí dva týdny v měsíci vyzvedávat ze školky.Těď vymyslel,že mi ho nebude vracet a celý týden si ho bude nechávat,protože jsem neschopná,nemám řidičák(ani auto) a nechci si prcka vyzvedávat u něj.(a jezdit s ním autobusem večer přes celé město) Loni mu vůbec nevadilo,že ho asi půl roku neměl na víkend,na dovolenou s přítelkyní ho samožřejmě nevzal a pak mu ještě ukazoval fotky od moře...Nyní nám na dva měsíce zavřeli školku a on si ho vezme jen poslední týden v srpnu,no není to nádhera.Tak a teď mi někdo řekněte,že střídavka je možná pro všechny. Snáším to jen protože vím,že ho má prcek rád,ale řeknu vám je to o hubu.Mám přítele a to je teprve tatínek,přijede si pro svého prcka,vezme ho všude možně,napíše s ním úkoly a vždycky ho mamince vrátí.Držím vám všem palce a pište,je to poučné.
Předchozí