Ahoj, holky!
Díky za přání hbitých spermoušů! Ale já bych spíš potřebovala hbitého manžela! Haha.
Ono je opravdu těžké na prťouse nemyslet, kor když se to poslední dobou začína všude kolem hemžit těhulkama a čerstvě narozenýma miminkama. No ale nám se taky zadaří!!! Hlavu vzhůru!
Já sice těhotná nejsem, ale mé tělo si to zřejmě myslí, páč už se snažíme šest měsíců a já přibrala 6 kg. Jenže v tomto případě mi asi nepomůže "odskočit si do porodnice odrodit". :o)) Moje cvičitelka v posilovně mi řekla, ať to nechám a nehubnu, že prý až po porodu.Ovšem otázka je, že když nám nepůjde otěhotnět dalšíc pár měsíců, tak se asi nechám zapsat do klubu velryb, nebo co?!
Takže: Pokusím se mimino pustit z hlavy (stejně to nepůjde, ale aspoň trošku) a začnu makat. Jen bych se potřebovala nějak dobabrat k tomu, abych poznala kdy ovuluju a jestli vůbec. Taky mi krapet nedorůstá děložní sliznice .... No je toho trochu víc a když to dám do rovnice s naší sexuální aktivitou, vychází docela nízká pravděpodobnost početí, ale co! Po známých jsem už rozhlásila, že to hned tak nebude a nepůjde a už mám pokoj. Ale uzávám, že to mám jednodušší oproti těm, co ještě robátko nemají. Já mám sedmiletého borce a někdy si říkám, jestli to s tím druhým myslím opravdu vážně. Myslím!!!!!
Mějte se hezky, nenervujte se, Pavlína si dá ježčí kůži do postele, aby neusnula- jako ten pric v "Ptákovi Ohnivákovi" a všechno bude fajn!!!!
Ahoj
Petra
Předchozí