Zdravím všechny, v této porodnici jsem rodila 1.3. svého druhého synka a opravdu ji mohu všem maminkám jen doporučit. Velmi dlouho jsem se rozmýšlela, zda rodit zde nebo v Č. Budějovicích a jsem moc ráda, že jsem zvolila dobře. Starý nepříjemný primář zrovna skončil a nastoupil nový, ale toho stejně člověk potká jen na vizitách. Důležitější je výborný přístup porodních asistentek a doktorky, která je u porodu. Tímto jim všem moc děkuji!!! Všechny dělaly, co mohly, aby vše proběhlo v pořádku a co nejpříjemněji. Byl zde naprostý klid a nádherné komfortní prostředí. Myslím, že v ČB (při té velké kapacitě) není tento individuální přístup možný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.