Ahojky,vstala jsem po 3 nedělích z mrtvých a jdu vás pozdravit a koukám jak z jara,že jste mi mezitím někam utekli?No třeba sem občas někdo nakoukne a dá mi vědět,jak se vám vede.Jen prosím,prosím mi nemažte moje fotky z albíčka,nerada bych o ně přišla,díky.Nebo co mám udělat pro přesun?
Pavlík usnul před chvilkou a ještě navíc usnul z řevem,tak jsem z toho nějaká přešlá,normální usínání u nás fakt nejde.Napadla mě totiž kravina,že mu před spaním vytáhneme ze sklepa takovou tu starodávnou promítačku s pohádkama.30 let to tu vydrželo a on to i pod dozorem schodil na zem a je po.Takže u nás veselo,tatínek to asi už nerozdejchá.
Zítra jdeme konečně po 3 měsících na Prevenar,furt se to odkládalo krz nemoce,tak snad dám na modlení,že už to klapne.
Jinak snad nového nic,minulý týden jsem si teda prožila ošklivé dny,tak se mi nechtělo nic,naštěstí už je relativně dobře.
Pavlíček se konečně naučil šlapat na kole,tak už pilujeme.Já teda hlavně za ním lítám a chytám ho,naučit se brzdit ho úplně minulo
A jeden tremp