tak já slyším teda poprvé, že si někdo nechá točit vodu z kohoutku. já taky piji vodu bez bublin, ale objednávám si neperlivou vodu ( většinou bonaqua ), kterou normálně platím.
někdy se taky stane, že celé posezení s přáteli piji jen neperlivou vodu. to kdybych si ji nechala natočit z kohoutku, tak věřím, že radost by ze mě opravdu neměli.
opravdu slyším prvně, že si někdo nechá točit vodu místo aby si jí koupil....
to je jako v tom vtipu: - A kolik stojí kapka benzínu? - no kapka nic. - výborně, tak mi nakapejte plnou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.