Nečetla jsem diskuzi celou,ale začátek tedy stačil. Balenou vodu jsme kupovali dětem cca.do 1 roku. Když jdeme do rest.tak si děti někdy dají obyč.vodu a nebo džus a ten ředí,prostě jak mají chuť.Nevidím nic špatného na vodě z kohoutku doma jí pijeme běžně a v rest.když mají jen bublinky si taky řeknu o vodu z kohoutku,zatím jsem nikdy nenarazila. A další věc mi vadí,proč všechno pití cpou do lednice a pak je to přechlazené???Už několikrát jsme si řekla,aby mi to přihřáli v mikro.Na jednom týdením pobytu asi po 3 prosbě,že chci pití přihřát to asi pochopili a bždy měli něco mimo lednici.Úplně nesnášíme ledové pití.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.