Tada já se tady bavím
)) Spirálko
Tolik keců kvůli tomu, že někdo chce vodu pro dítě
MMCH děti jsou různé, když jsou zvyklé pít doma vodu - což je určitě paráda - tak ptěžko v hospodě vypijou cokoli jinýho, ne? To mají být žízní kvůli tomu, že personál odmítá donést vodu? Když se jde do restaurace jíst, taks e utratí za jídlo, tak proč prudit s pitím? A kde je náš zákazník náš pán?
Jinak v té hospodě z nadpisu, 35 minut na donesení jídla asi není žádná výjimka, pokud si nedali hotovky... ale zbytek by mě taky nadzvihl...
Včera jsem s našimi třemi malými dětmi vešli do jedné hospody/restaurace v JH, obsluha velmi vstřícná a milá, nebyl problém s tím, že holky moc nejí, tak jim ochotně rozdělili jednu porci na dva talíře...že si nedaly žídné pití, žádný problém... Jídlo bylo na stole za 5 minut - pravda, doba oběda a asi hotovky. Sice jsme tam neutratili hromadu peněz, ale příště tam půjdem utratit zas pár stovek, protože tam bylo fajn. V podniku, kde by se tvářili divně, že nechceme objednat jídlo a pití, které by nidko nesnědl, jen proto, abychom se chovali jako slušní zákazníci, bychom se víckrát neukázali.