| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak po zkušenosti s nákupem sady obalů pro první třídu, z nichž minimálně polovina nepasovala, nosím učebnice rovnou do papírnictví a prodavačka mi pomůže najít správný rozměr.

Pero nám učitelka doporučila Tornádo, je laciný, ale dělá puntíky v každém místě, kde se dítě rukou zastaví, když přemýšlí nad dalším tahem, takže to písmo vypadalo děsně nepravidelně. Takže jsem koupila Stabilo, je ergonomicky tvarované a je i pro leváky.

Ubrousek na svačinu je prostě kus látky, ta utěrka na to krásně stačí. Hlavním smyslem je to, aby dítě pak nepokládalo papíry na umaštěnou lavici.

Já mám největší potíž s kapsářem. Dostali jsme rozměry, jak máme kapsář uší, ale ono to nepasuje na rozměr lavice, takže to dětem tak nějak všelijak visí a je v něm nepřehledno. Výsledek je dost příšerný. A to, co najdu v kapsáři při třídních schůzkách, to je síla. Už se párkrát stalo, že dcera přinesla poznámku, že jí chybí některá pomůcka. Prostě ji byla líná hledat v tom nepořádku, přitom všechno v kapsáři má.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.