Přidat odpověď
Zdravím po hoooooooodně dlouhé době
Na Barrandově v KDaV jsem s holkama kdysi byla. A nikdo tam nepřišel, takže jsem tam byla sama s Klárou Rulíkovou. No alespoň jsme měly možnost si v klidu popovídat a holky se tam tedy fakt vyřádily.
Ovšem bezva jsou tam divadélka pro děti!
V té Kice si to holky odsud vždycky moc pochvalovaly!
Jezdívaly jsme hodně do Človíčkova na Zličín, pár srazíků jsme tam absolvovaly i s holkama z téhle diskuze a bylo to fajn. S holkama jsem tam byla prvně, když ještě neuměly ani chodit. Ovšem návštěvu těhle center s prťavými dítky doporučiji spíše v dopoledních hodinách, kdy jsou větší děti ve školkách a tudíž tam není taková divočina.
Vstup ve Človíčkově mi nepřijde nijak přemrštěně drahý. Ovšem pití k zakoupení zrovna levné není, ale asi zaleží na každém jak to bere.
Hanko75 já s holčinama chodívala třeba do Ječné, u zastávky tramvaje Štěpánská je mateřské centrum Majáček. nebo u Anděla v ulici Na Bělidle je centrum Na houpacím koni. Ale ty máš na mysli asi něco konkrétně pro dvojčata že? To je docela bída bych řekla. Leda sehnat maminky s dvojčaty ve svém okolí a zajít někam společně...tak to jsem ti asi fakt moc neporadila:o)
Mishaczku ty fotky jsou z lesíka od městského úřadu? Tedy on už tam snad ani m.ú. není že jo? Snad městská policie a pečovatelský dům.
Kluci už jsou teda pěkně velcí, si pamatuju jak jsi sem psala snad ještě jako těhulka :o)
Deooo teda Sárinka je nádherná! Taková krásná panenka a fotky jsou tedy super!
Vidím, že je tu hodně "nových" maminek, už se tu ani neorientuju :o))
Tak ať vám děti rostou a nezlobí. Jen si je doma pěkně užijte, protože to strašně rychle uteče :o)
Předchozí