| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Docela chapu, mam mobil ted uz (driv jsem ho pouzivala vic) jen pro pripad nutnosti (ta sanitka, pozarnici apod.), pro to, abych mohla zkontrolovat dceru (resp. popohnat domu) - dojizdi cca hodinu MHD do skoly, tak aby se nikde dlouho necourala. A nekdy, treba pri domluve remeslniku apod., kteri jiny kontakt nez mobil nedaji :o). V podstate jinak ho nepouziju. ... no, obcas mi na nej pritel zavola, ze se zdrzel nebo ze zapomnel, co slibil koupit, ale vetsinou zdrzeni hlasi, az kdyz uz je zrejme, ze se zdrzel a nutne nakupy radeji uz zarizuji sama.
Kdysi (nez jsem pochopila, ze pritel je proste nedochvilny a nespolehlivy) jsem kdyz mel "nekolikahodinove zpozdeni" take shanela, co se stalo ... uz jsem si zvykla, ze nic, ze se proste zasekl v praci (resi problemy kdyz jsou, kdyz ne, jde domu).

Takze chapu, mam-li sve deti s sebou, obcas mobil i zapomenu doma. :o)

Otviraci dobu, omluvenky apod resim pres internet.
Pevnou linku mam - kvuli internetu (v miste kde bydlim, jedine rozumne pripojeni).

PS: nemam televizi (nechci), mam dataprojektor a PC = filmy z DVD na zed :o), nemam mycku a nevim, jestli ji mam chtit - tech par kousku nadobi zvladnu v drezu, asi nejsem tak vasniva kucharka, aby se mi to vyplatilo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.