Přidat odpověď
Na muj (temer nepouzivany) mobil mi v zime mockrat volal OMYL ... stary pan v nemocnici se snazil dovolat sve manzelce (v jine nemocnici), ale zvonilo to u me v mobilu ... mockrat - poprve jsem mu vysvetlila, ze je to omyl, on mi vysvetlil jak se veci maji a ze pozada syna, at mu cislo v seznamu opravi. Od te doby se ten omyl objevoval na displeji casto, ja to nebrala, abych mu necerpala kredit. Jednou jsem to vzala a ptala se ho, kde (mesto) je, ze za nim zajdu a prenastavim mu to. Byl na opacnem konci republiky, tak jsem mu nic neopravila. Dnes vecer mi volalo nejake nezname cislo (pevna linka z onoho kraje - coz mi hned nedocvaklo) a tam se me nekdo divnym hlasem pta, kam se dovolal - ja odpovedela (priznavam, ze rozcilena, co mu je do toho). Ten pan se me zeptal, zda znam pana XXXXX. Ja , ze ne. On, ze je to omyl. ... Pak jsem si prohledla cislo a zavolala zpet (napadlo me, ze jde o muj stary znamy omyl) .... byla to ustredna nemocnice.
Ten stary pan asi zemrel (?) a me cislo nasli v jeho mobilu (misto jeho manzelky ?) ... Ac jsem ho vlastne neznala, je mi to lito. Mozna byl sam a chtel si povidat (a neslo tak moc o kredit ?) Nevim.
Předchozí