Máme psy taknějak pořád, takže jsme je měli i když byly holky batolata. Dokonce nám zemřela pesice asi měsíc po narození mladší dcery, takže k miminu přibylo i štěně ( nedokážu si představit život bez psa). Ono to s jistými úskalími dohromady jde. Ale chováme labradory, to je velmi nerozbitná rasa co se týče dětského obtěžování. A je to vždy můj pes. Péče je na mně a za autoritu uznává taky jenom mně. Starší dcera má 7, takže maximálně občas venčí nebo donese žrádlo. Ale bydlíme na vsi- ve městě bych je spolu ven nepustila. Ale holky jí milujou, i ta mladší. Jediné, co nemůžu pesandu odnaučit je, aby jí při každém průchodu neojela obličej- koukají si v podstatě z očí do očí. A s tím je potřeba taky počítat, hygienicky úzkostlivější matky by malé dítě a psa snad raději kombinovat neměli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.