Dani je krásná :o)). Sluníčko. A tobě nemůžu než popřát ať všechno proběhne jak má a máš rychlou a bezproblémovou rekonvalescenci.
S tím očním je to teda docela divoký, ale za info nic nedám :o). Ale dneska se tam nedostanu, nejdřív příští týden.
Maru tak opožděně Adámkovi všechno nejlepší a nejkrásnější, hodně zdraví a pohody a žádné trápení rodičů :o)))
Mc je už zavřené, takže buď se někdy domluvit a já bych si to někde převzala, nebo podle toho v kolik na josefské budeš, tak bych někam došla. Budu v Mc od cca půl desáté do cca tří. Napíšu ti do mailu můj telefon
Jinak si zakážu poránu koukat na zprávy, zrovna dnešek teda :o(((( Asi ze mě bude mimoň, protože jindy moc klidu nemám jak vstane i Sam :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.