Jinak, před dvěma lety jsem si přelila levou ruku vařící vodou z konvice - vypadlo z ní víčko a já jsem držela v levé ruce hrnek, do kterého jsem chtěla vodu nalít. Byla to docela bolestivá záležitost, ruku jsem hned vrazila do umývadla a hodinu chladila ve studené vodě. K lékaři jsem nakonec nešla, protože puchýřů se udělalo minimum. Mazala jsem kalciovkou a masťovým základem. A nosila obvaz. Bolelo to ještě pár dní. Pak se ta červená kůže zkrabatila a asi týden nebo čtrnáct dní to vypadalo jako ruka stařeny. Nakonec se kůže oloupala a ruka je zas jako dřív. Akorát ještě několik měsíců ta postižená místa v chladu pěkně promodrávala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.