Z IDEY máme nějaký nábytek ze smrkového dřeva - manželskou postel, 2 komody, noční stolky. Máme to asi 6 let. Pořizovali jsme si to jako levnou variantu na začátek. Teď se budeme stěhovat jinakm a nábytek zde necháváme. Taktéž jsme si koupili manželskou postel a stolky na chalupu, nelakovanou variantu a mořili jsme na tmavě hnědou. U smrkového dřeva mi vadí to žloutnutí, takže je mi celkem jedno, jestli koupím levnou variantu od IDEy, nebo dražší od Domestavu. Navíc v Idee mají všechno na skladu. Dojdu, kouknu, zaplatím a vezu domů. V Domestavu jsem chtěla něco v nelakované variantě a bylo to na několik týdnů... Ovšem to lamino bych nekupovala. Známí mají od nich bílý nábytek do dětského pokoje a budou to vyhazovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.