Ahoj,
náhodou jsem tady na tuto diskusi narazila. Jsem Havířovačka a taky po všech aférách v havířovské nemocnici jsem šla rodit trochu s obavami. Ale byla jsem 4.1.2008 na den otevřených dveří, kdy předváděli nově zařízené oddělení porodní a šestinedělí. Nebylo to ještě hotové, ale věděla jsem že rodit budu až v květnu a bylo to tam všechno moc hezké.
Porod šel jako másle - všichni byli úúúúžasní. Skvělá asistentka porodní sestry a rodil mě mladší ale viditelně zkušený pan doktor. Ke konci nastali komplikace, ale všichni zachovali chladnou hlavu a nakonec vše dobře dopadlo a náš syn se narodil vpořádku.
Po celou dalši dobu se nám neustále všichni věnovali a dělali co nám na očích viděli.
No a na oddělení šestinedělí - luxus. Pokoje pro dvě a společná sociálka se sousedním pokojem.
Sestry zlatíčka, měli jsme problémy s kojením, měla jsem vpáčené bradavky a malý měl přirostlou uzdičku pod jazykem, ale všechny problémy jsme odstranili za pomoci sestřiček, které se neuvěřitelně snažili a domů jsme odcházeli jako sehraný pár, díky podpory, kterou nabízí i následovně - po telefonu i osobně.
Podporuji názor, že záleží na každém jak se postaví k věci a jaký má pohled na lidi. Ale samozřejmě vím, že na vola se dá narazit všude.
Všem které se rozhodujete jestli Havířov nebo radši jinam, tak doporučuji Havířov a zapomeňte na staré pomluvy.
Předchozí