| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky jsem tím trpěla (doufám, že je to pryč~q~), taky jsem oblejzala doktory, byla na kole, na polohovém testu atd...
Kardiolog mi řekl, že bych měla dělat nějakou vytrvalostní aktivitu, která na to pomáhá (prý aspoň hodinu na kole denně - to je pro mě teda utopie)...Také mi radil to kašlání, prý se tím dostane krev do hlavy, takže se člověk pak necítí tak slabý a na omdlení.
Dost jsem se o tenhle problém zajímala, protože doktoři mě tak úplně nepomohli...
Taky si myslím, že jde o panickou ataku zaviněnou stresem.
Krom jiného jsem si taky koupila knížku "Nadměrné obavy o zdraví", když jsem jí přečetla, tak jsem se taky v problému více zorientovala a pomohlo mi to.
Další věc, kterou jsem udělala bylo, že jsem místo klasické HA nasadila po porodu Mirenu, jsem přesvědčená o tom, že tomu HA pilulky dost pomáhali, protože v těhotenství mě tyto ataky téměř přešly a když se objevily, byly poměrně slabé.
Další věc, která mi pomáhala bylo vyjít na čerstvý vzduch (mě se to stávalo hodně v noci) a nebo si dát vlažnou sprchu a "schladit se", nebo aspon opláchnout studenou vodou obličej. Nebo se to pokusit zaspat, což teda moc nejde, ale pokud to nebylo silné, tak jsem se prostě soustředila a třeba počítala ovečky, dokud jsem neusnula....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.