Minko, o počtu dětí to asi není, někdo nezvládá 1dítko a někdo klidně zvládne líp 6 dětí. Já byla do 10 let jedináček a mám 4 sourozence vlastní a 2 nevlastní a nechtěla jsem nikdy tolik dětí mít. Víc jak 4 děti jsem nechtěla, to, aby měly k sobě kamaráda jsemchtěla 2 kluky a 2 holky, ale pak mi připadalo, že i 2 děti jsou finančně a psychicky moc. Jenže jsme se rozhodli a život mi dopřál to 3 a jsem za ni moc ráda. Já osobně bych jedináčka nechtěla, mě se ten život jako jedináčkovi nelíbil a manželovi taky ne, má taky daleko od sebe sourozence, tak byl taky jak jedináček.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.