| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsme proti diskriminaci žen, které chtějí rodit mimo nemocnici

Jak může někoho něco takového napadnout? V dnešní době?

Já sama jsem rodila v porodnicích a rodila bych zas. V mém případě a mám pro to své důvody. Je to moje/naše rozhodnutí. Ale připadá mi absurdní, že někdo chce touto formou omezit (protože nemůže zakázat) porody doma. Nevím, zda dostatečně chápu snahu porodních asistentek (či některých asistentek)o osamostatnění, ... ale přijde mi to v dnešní době naprosto přirozené. Jedná se o službu .... a jsou-li ji tyto ženy ochotny poskytovat doma, proč by se to mělo zakazovat. Jistě jsou dostatečně vzdělané a soudné na to, aby neriskovaly ani život matky, ani život dítěte. Zvyšme tedy jejich odpovědnost ....

A bez dlouhých diskusích o statistikách ...
Ani když se rozhodnete rodit v porodnici pod dohledem lékařů nemáte jistotu, že si z ní odnesete živé a zdravé dítě. I tam to občas - přes veškerou techniku a pomoc - může nevyjít.

Já bych zase rodila v porodnici, všem to můžu doporučit, děti mám zdravé.... (o to první bychom při porodu doma možná přišli), ale je mi smutno při pomyšlení, že někoho mohlo napadnout vydat takový zákaz .... a zbavit matku odpovídající pomoci ....

JN

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.