Ahoj Hani,
děkuji Ti za informace, tu teplotu začnu měřit až příští měsíc (musím si zakoupit teploměr na 2 des. místa, pokud možno s délkou měření do 1 min.)- ráno mám velký pres, vztávám už ve 4 hod.
Také jsem (myslím) konečně nahmatala ten čípek (taková jakási kulatá bambulka úplně vzadu na konci pochvy)- doufám, že to je ono. Nalezla jsem na základě snažení se o prstíkovou metodu. Stírat však z čípku hlen..., myslím, že to asi nepůjde...prsy jsou jen mokré...to je vše a na vzduchu ihned uschnou (žádný hlen).
Tu kyselinu listovou si asi nechám předepsat, to, co je na prodej má velmi nízkou koncentraci kys. listové a je to jen jako doplněk stravy.
Neměla bych se o tom hlenu raději poradit s gynekologem? Já mám cykly přené, vždy 30 dnů. Myslela jsem si, že den ovulace by měl být 15, 16 den, vlítli jseme na to, ale nic. Tento měsíc jsme to nijak nepočítali, v sobotu bych to měla-neměla dostat, tak se uvidí. Ale moc tomu nevěřím, i když se mi zdá, že mám trochu citlivá prsa, což běžně nemívám. Ale asi se moc pozoruji.
Dík a zase se ozvi.
čauky
Nela
Předchozí