| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Životodárný hlen aneb Symptotermální metoda I.

Ahoj Hani,
děkuji Ti za informace, tu teplotu začnu měřit až příští měsíc (musím si zakoupit teploměr na 2 des. místa, pokud možno s délkou měření do 1 min.)- ráno mám velký pres, vztávám už ve 4 hod.
Také jsem (myslím) konečně nahmatala ten čípek (taková jakási kulatá bambulka úplně vzadu na konci pochvy)- doufám, že to je ono. Nalezla jsem na základě snažení se o prstíkovou metodu. Stírat však z čípku hlen..., myslím, že to asi nepůjde...prsy jsou jen mokré...to je vše a na vzduchu ihned uschnou (žádný hlen).
Tu kyselinu listovou si asi nechám předepsat, to, co je na prodej má velmi nízkou koncentraci kys. listové a je to jen jako doplněk stravy.
Neměla bych se o tom hlenu raději poradit s gynekologem? Já mám cykly přené, vždy 30 dnů. Myslela jsem si, že den ovulace by měl být 15, 16 den, vlítli jseme na to, ale nic. Tento měsíc jsme to nijak nepočítali, v sobotu bych to měla-neměla dostat, tak se uvidí. Ale moc tomu nevěřím, i když se mi zdá, že mám trochu citlivá prsa, což běžně nemívám. Ale asi se moc pozoruji.
Dík a zase se ozvi.
čauky
Nela

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.