hmm tak déšť nic, zato na záchdě potopa. Samovi včera přišlo jako super nápad, naházet baterky ze světla do odpadu umyvadla. Tak jsem odmontovala, vytáhla, přimontovala a teče :o((((( Musím znova.
Takový dusno dneska a já budu muset do města :o(. Musíme u tesca vyzvednout koloběžku, pak kooupit dárek M. k narozeninám ( moc se mi nechce, ale zase Sam by nepochopil proč mu nechci nic dát ) a pak dětská party v mc. Už teď jsem unavená :o))) V neděli, když to vyjde bysme chtěli jet do Drásova na mašinky, uvidím jestli Michal bude mít čas
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.