Porodnice Přerov je jedna velká KATASTROFA. Rodila jsem letos,den před termínem.....vyvolávaný porod. Přístup PA je šílený....nechají vás na sále klidně přes hodinu bez kontroly. vyloženě tam obtěžujete. A porod...do dnešního dne mi není známo jméno lékařky která nás rodila.....nikdo se nepředstaví a ve zprávě ani nepodepíše,pouze je uvedeno...porod vedl lékař. a samotný porod byl pro mě opravdu zážitek,mimi neslo ven takze na sále se zacalo kmitat....příslužba a malý byl tahán vex. Oba na kyslíku,takže naprosto mimo.....žadný kontak s miminkem....nakonec šití v narkoze...takže si z toho ani moc nepamatuji. A dále jsem dostala vysoké horečky,na které mi dali paralen. Lék mi nebyl podán cca 7 hodin a horečka byla už 40,4. Kdy jsem byla převezena na gynekologii.....podány antibiotika,kapačka...šílená zimnice. Proto nechápu proč se oddělení jmenuje šestinedělí.....pak mi nikdo nechtěl vozit z novorozeneckého malého....prý nebyl čas a lidi. takze 10 dní po porodu jsem přisla o mlíko a jsme na umělím. A nikdy mi nebyla řečena diagnoza. Takže PŘEROV opravdu nikdy více.....fakt JEDNA VELKÁ KATASTROFA!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.