28.08. 04 se mi narodila v Podolí dcera Vanda a porodnici všem doporučuji! Byla jsem až v šoku z toho, jak jsou všichni (doslova a do písmene) milí, vstřícní a ochotni s čímkoliv a kdykoliv pomoct a poradit. Na porodním sále i na šestinedělí prostě perfektní lidský přístup. Jsem z UPMD Podolí nadšená a všem nastávajícím maminkám doporučuji. Kojení bylo podporováno bezvýhradně - všem maminkám se dostalo rady. Když to nešlo, sestřičky se snažily pomoci. I když porod byl těžší, jsem přesvědčená, že právě přístup doktorky a sestřiček na PS mi pomohl ho zvládnout tak dobře a víceméně v pohodě. Navíc tam teď v létě probíhá rekonstrukce, ale nijak to neomezuje maminky a miminka. Ještě bych zapomněla na prenatální poradnu - tam jsem zažila 2 doktory a 1 doktorku - opět všichni velmi milí a příjemní. Prostě doporučuji bezvýhradně (a jako druhorodička můžu srovnávat) Irena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.