Přidat odpověď
Aha, tak na ty blbé nebo hlopué anonymy si budu muset tady dávat pozor, zřejmě to píše nějaká zaostalá osoba se zvláštní školou že? :)) To jsem ráda že jsem si to vyjasnily. Jinak máte pravdu, že to je něco jiného než zamilovanost a naivita, vždyť i ty letenky nejsou zrovna levné, že? Jinak já jsem její obě knihy četla a musím říci že jsou to největší slátaniny co jsem kdy četla. Pak jsem je prodala do antikvariátu neboť je to brak a není hoden abych jej měla v knihovně, a to jsem toho již přečetla. Možná se paní inspiroval knihami Bez dcerky neodejdu nebo Prodaná nebo čím já vím, ale je to blbě napsané a pan co ji s tím pomáhal asi nebude moc známý a šikovný spisovatel. To nechť posoudí další čtenářky za mě. Ale někde na netu pánovi vadila kritika a správný spisovatel by měl umět přijmout jakoukoliv recenzi na svoji knihu, tak asi psát holt neumí když mu ta kritika vadí.Jinak mě hrubky nevadí, každý se sem tam utne a nikdo není dokonalý, jsem ráda že jste se na ten dotaz ozvala. Jak dlouho a kde žijete v té Africe, a jaké je to tam s lidmi a prací? Dík za odpověď.pa
Předchozí