Marketa: ano. Ale cest vyjimkam a krme cesti i maximaln podporu. Po spouste let jsem ted konecne nasla gynekolozku-zenu, ktera je skvela a je strasna skoda, ze racuje jen ambulantne. Pamatuju i na velmi laskaveho a empatickeho mladeho lekare v porodnici, ktery mi moc pomohl pri mem prvnim pobtu tam a ktereho jsem nahodne potkala po patnacti letech, zmeneneho v otrlou machistickou priseru. System proste neni v poradku, to ze "zalezi na lidech" je fraze navic v teto souvislosti velmi skodliva, bo vseobecne prijimana a vnimana za konstriktivni. Nic z toho neni pravda, bohuzel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.