Markéto, taky je mi moc líto co se Ti stalo. Bohužel mým kamarádkám se stalo něco podobného. Rodily nedávno a v porodnici se k nim chovaly jak ke krávám co čekají tele. Epidurál nedostaly, anestezii při stříhání a zašívání taky ne. Ikdyž moc prosily a brečely, tak jim bylo řečeno, že to každá ženská musí vydržet. Dokonce jedné mé kamarádce vyndávaly placentu zaživa! Nejhorší na tom je, že dnes už existuje epidurál a anestezie, takže všechna ta bolest a utrpení byla naprosto zbytečná. Kdyby epidurál a anestezie neexistovala, tak bych to pochopila, že to rodička musí vydržet. Ale toto je naprosto nelidské a ubohé. Je mi moc co se Ti a mým kamarádkám stalo. Nejvíc mě mrzí to, že moje kamarádky kvůli traumatu z porodu už nechtějí mít druhé dítě. Ani se jim nedivím...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.