Tak nevim. Jedni říkají že to je blbost a neinformovanost co se traduje o toxoplazmoze a že by se v životě nezbavili kočky kvůli těhotenství ale na druhé straně mi tedy vystětlete proč stále existuje? Jak se tedy nakazíme? Když vím že nejíst syrové maso, kočka taky ne a vyhnout se uklízení bobků. Dobře. Dejme tomu že tohle všechno dodržím (což si nedovedu představit že by naše kočka nedostala kus masa když budu vařit, to nemluvím o konzervách - granule prostě nežere - mlsoun mlsná rozmazlená). Ale stejně mi přijde, že když se kočka olizuje, a olizuje si i zadeček tak si to přece roznese po těle a ja kdyz ji pak pohladím a vezmu si třeba jabko, tak už je zaděláno. Taky si nedovedu predstavit ze bychom se kočky kvůi mě zbavili (navíc není moje ale švagrové), ale stejně ve mě hlodá červík. Pravda bude asi nekde uprostred. Ja jsem asi více opatrna a velky posera, ale nejak si své těhotenství s kočkou nedokážu představit (navíc mam na ně alergii - ale kdyz nejdou do meho pokoje tak se to dá. Ale vemte si to, ze budete cele tehotenství zavření v pokoji - a co potom to mimi?) Už slyším nejen tchyni se svagrovou jak říká že toxoplasmozou se nenakazim a že jsem přecitlivělá a bobky stejne nevybiram. A mám takový pocit že tím to bude celé ukončené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.