Dne 2.11 se nám právě v této porodnici narodil naš prvorozený syn Honzík. Jako prvorodička jsem měla obavy zda všechno zvládnu. A musím říct, že kolektiv doktorů a porodních asistentek na porodním sále byl skvělý. Všichni byli velmi ohleduplní, porodní asistentky příjemné. Vždy nám sdělili co budou dělat a proč. Porod byl sice delší a protože jsem se neotvírala využila jsem možnost epidurální anestézie. Tuto mohu rovněž doporučit, sice vám moc neuleví při křížových bolestech, ale sílu kontrakcí zmírní. Tímto bych chtěla poděkovat anesteziologovi MUDr. Adamovskému, který se o mě po celou dobu porodu staral. Má velmi lidský přístup k rodičkám a byl mi spolu s manželem při porodu velkou oporou. Rovněž lékařka, která porod vedla si počínala velmi ohleduplně. Takže ještě jednou velké díky všem na sále. Na pokojích šestinedělí jsem byla rovněž velmi překvapena přístupem všech (ano skutečně všech) sestřiček. Jejich nesmírná výdrž a stálý úsměv maminkám moc pomáhal. Jednalo se především o opravdu velmi mladá dívky, které vlastní děti ještě nemají a právě proto obdivuji jejich zručnost a nesmírnou trpělivost. Velké díky patří i starším sestrám, které přispěly letitými zkušenostmi. Zkrátka pokud chcete své miminko kojit Krč určitě doporučuju, protože kojení tam mají opravdu v malíčku. Jen ta strava pro kojící maminky nebyla moc dobrá, ale za to personál neodpovídá. Pokud se rozhodujete kde rodit tak já vám z celého srdce Krč doporučuji. Ještě jednou velké díky všem a zase za par let nashledanou.
Předchozí