mam taku kocku doma v byte von nechodi zachodik som vysypavala sama chlap nie.A pohoda.macka je ockovana a stretava sa z izbovym psom mojej netere inak s ludmi iba.Ak jej nevysypavas toaletu len ju bezne pohladis alebo tak nie je problem.Ak pracujes v zahrade kde sa moze macka vyspinit treba pouzit najlepsie rukavice.Toxolazmoza sa prenasa z vykalov maciek zajcov ale aj sliepok takze nie len macky a prenasa sa tak z dvojdnovych vykalov cerstve ani nie tak velmi.Ak je macka ockovana a neprichadzas do styku z vykalmi niet sa pri beznej hygiene podla mna coho obavat. mne vsetci radili "skantrit macku" lebo mi doskriabe dieta nakazi ho a neviem co...neznasam tento nazor macka a dieta si na seba krasne zvykli aj napriek tomu ze macka na ine deti syci a vidno ze deti v oblube nema aj ked priznam nikdy neublizila este ale syci dost odstrasujuco
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.