Dobrý den, chtěla bych se vyjádřit k mému pobytu na prodoním oddělení na oddělení šestinedělí MNUL. Moje zkušenosti s personálem, který o mě pečoval od přijetí až po propuštění jsou jen a jen pozitivní. Děkuji těmto lidem za velmi příjemný, lidský a zároveň profesionální přístup, který mi usnadnil porod i týdenní pobyt v nemocnici.
Mé rozčarování ovšem musím vyjádřit vedení nemocnice, které dopustilo, že po tom, co bylo porodní oddělení 3 týdny uzavřeno kvůli malování, 5 dní po otevření došlo k odstávce teplé vody. Domnívám se, že odstávka byla plánovaná, a proto nechápu,proč neproběhla odstávka zároveň s malováním a proč muselo tolik žen (a že jich bylo hodně po znovuotevření oddělení) při porodu i poté strádat zrovna tímto způsobem. Asi nejen ženy, co již porod zažily si dovedou představit, co to je, omývat se bezprostředně po porodu a několik dní jen studenou vodou.
Znovu chci vyjádřit obdiv a díky personálu, který samozřejmě v první vlně snášel kritiku za tento stav a přesto si udržel vstřícnou a dobrou náladu a omlouval se za podmínky, v nichž jsme se všichni na 3 dlouhé dny ocitli.
Lenka Stejskalová
Předchozí