Kloko - jojo, chápu. Já si po prvním příspěvku představila tu krásnou luxusní boudu s úžasným kotcem na pečlivě posekané zahradě a omylo mne a taky jsem boudu zavrhla(hned první příspěvek). Ale pokud by volně přešli jen na nocování v boudě a pes bude mít jinak přístup kamkoli, nemyslím, že by to nebylo reálné. Náš medvěd kotec nemá, nemá ani boudu - tu typickou. Spí v místě, kde když chce, vejde přímo do domu a on nevejde. Zvykla si, že její místo je venku, přesto jí ale nikdo neupírá byt. Je to hovice a máme to úúúplně stejně, jako ta(pardon nevím nick) co hovíka má také.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.