Kdyby jste byla v USA, nebo stačí jen v Evropě, v případě , že by jste byla nepojištěná, tak by s Vámi jednali úplně stejně.
Poskytnou jen tu nejnutnější péči, porod, a pak nazdar. V lepším případě, by Vám zadrželi pas a chtěli po Vás peníze. A v případě ilegálního pobytu, by Vás rovnou zavřeli, dítě by směřovalo k sociálnímu kurátorovi a do ústavu. Promiňte, ale každý, kdo pobývá někde nelegálně si musí toto uvědomit!!!!!! Jsem tu ilegálně,nepojištěn, tak se mi poskytne jen nejnutnější péče a informují se úřady. Prostě porušuji zákony danné země, tak se se mnou jedná jako se zločincem.
Nebo jinak. Péče o pacienta něco stojí a ty peníze, které se vynaloží na nepojištěného, se ukrajují z koláče všech pojištěných. Sorry, tam moje solidarita končí.( Vidím kolik mi strhávají na daních a pojištění)A proč mám doplácet na někoho, kdo nerespektuje zákony? Stačí, že doplácím na ty , co jsou našimi občany. Vždyť tady žije hodně cizinců, i Ukrajinců a ti si pojištění platí, a nebo platí péči hotově a hlavně, jsou tu legálně!
Předchozí