Přidat odpověď
Díky za link na bydlení. Já si to nějak celé nedokážu představit. Pronajímat si prázdný byt a zařizovat ho mi přijde, že je plýtvání časem i penězi... Ad pes, vím, že je to komplikace, ani v Pze nejsou majitelé bytu nadšení z psích nájemníků. Spíš ale řeším venčení. Teď bydlíme v domku na vesnici, když potřebuje, vypustím ji na zahradu. Nedovedu si představit jak v zimě ráno oblíkám tryskem sebe i děti a běžíme ven se psem :-( Bůhví, jak to bude mít manžel s pracovní dobou... Asi bych chtěla dát staršího syna do školky, stačilo by i na pár hodin týdně, je hodně společenský a naši školku má rád. Je potřeba mít v Mnichově auto? Teď máme 2, co tam s nima? Do toho jsem si nechala nasadit rovnátka, kontrola je jednou za 6 týdnů. Taky mám rozestudovanou školu, kterou bych musela přerušit a už teď vím, že další prvák otvírat nebudou, takže bych ztratila 2 roky. Jak je to se sháněním chův? Chtěla bych chodit na jazykový kurz - pár hodin týdně, německy neumím vůbec (a to jsem ji měla 6 let na škole :-(). Díky.
Předchozí