Já jsem bohužel taktéž dost chlupatá, můj tatínek je jako z planety opic a já to zdědila po něm. Mám dost světlou plet, ale chlupy jako uhlí. Holím se téměř každý den. Když chci jít na bazén, oholím si třísla, ale i tak to jde vidět ty černé tečky a další den už v plavkách vyjít nemůžu, jelikož už mi tam raší strniště. Mně stačí když si oholím nohy večer a ráno už tam zase raší černý chlupy. Prostě mně to nevydrží ani přes noc. Proto jsem raději kalhotový tip a závidím všem těm, co mají řídký porost a holí se jednou za týden!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.