| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici NsP Brandýs n/Lab

Ahoj,prohlídky porodnice jsou každou poslední sobotu v měsíci,tuším,že od 14 hod.,ve 2 patře. Ten čas si ještě upřesni. Ukážou ti "hekárnu",porodní sál a šestinedělí,odpoví na všechny otázky,jsou fakt vstřícní. Já na kontroly jezdila 4 týdny před TP,ale někdo už 6 a pokud bys to měla daleko,můžeš se domluvit,že se tam stavíš jednou a dál budeš chodit ke svému gynekologovi. Pokud jsi z Prahy,je tam dobré spojení z Černého mostu,nebo z Vysočanské. Chodí se 1x týdně,pokud je nějaký problém tak samozřejmě častěji. Může se ti stát,že ti třeba špatně natočí monitor,tedy že mimísek bude spinkat,tak tě pošlou na procházku a za hoďku znova.
O tom,že si vyberu dr.která mě bude rodit jsem uvažovala,ale vzhledem k tomu,že porod probíhá do poslední chvíle s PA,jsem to zavrhla. Už přesně nevím,jakou částku za to chtěli,myslím 10 000,-. Epidurál tam stojí 5 000,-

Kdyby jsi se chtěla ještě na něco zeptat tak napiš,co budu vědět,ráda zodpovím.

Přeji pohodové těhulkování.
Sylvie

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.