"děti jsou nejšťastnější, když je rodiče nechají po porodu v klidu vyspat v zavinovačce" - možná že tvoje, ale nedělej z toho obecnou pravdu. Moje dítě třeba usnulo až asi za 3 hodiny po porodu, do té doby koukal kolem sebe. Poté co usnul se za hodinu probudil s řevem (spal klidně v zavinovačce v postýlce těsně vedle mé postele), patrně moc spokojený nebyl, přendala jsem ho k sobě do postele a tam usnul a spal dál.
První dítě řvalo v noci na sesterně, slyšela jsem ho i přes tu chodbu.Takže na moje děti patrně tvůj poznatek o klidném spaní v zavinovačce moc neplatí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.