Pampelo, o vzhledu to určitě není. Dělala jsem v nočním baru a naše město není velké (70 000obyvatel), takže se tu tak nějak dost známe v té věkové hranici 30-40let a můžu Ti říct, že chlapi zahýbají všem ženským. Může být krásná, štíhlá, blondýna, černovláska, prostě fakt hezký ženský a chlap stejně touží poznat něco jiného. Nemůžu tvrdit, že každý, všechny chlapy světa opravdu neznám, ale prostě já mám pocit, že tu nevěru neberou tak, jako my. Znám pár a ona kvůli manželovi zhubla asi 20kg, takže měla nějakých 45kg, byla malinká, takže jí ta kila seděla, nechala si udělat silikony, chodila na solárko, nechala prodloužit vlasy, udělat nehty a manžel jí zahýbal s úplně normálníma, oplácanýma holkama, s normálníma prsama a vlasama
. Ale určitě být Tebou, tak se pro sebe udělám hezká, aby jsi byla spokojená sama se sebou. To je důležité. Vždyť toho tolik být nemůže, co by jsi měla změnit. Chce to pomaličku, jednu věc po druhé a zvykat si na sebe. Počkej, časem si budeš říkat, proč jsi to pro sebe neudělala dřív. Řekni si, co chceš pro sebe udělat a udělej to. Zvedne Ti to sebevědomí a když má člověk zdravé sebevědomí, tak je to fajn. Jestli tedy vidíš problém na sobě jen se vzhledem.