Přidat odpověď
ahoj. Četla jsem v jedné knize, která se věnovala partnerským vztahům, o nevěře asi toto - řešili právě to, kteří muži jsou nevěrní. Nejvíc prý ti, kteří dostanou (vezmou si) ty nejhezčí ženy, ty nejobletovanější. Mají vysoké sebevědomí a mají pocit, že mají na každou ženu. Neplatí to určitě vždy, ale mám pocit, že na tom hodně pravdy je. Z mého okolí znám nevěrníky právě těch nejatraktivnějších žen, vlasně jiné ani neznám. Tak tolik asi k tvému špatnému pocitu z tvého vzhledu. Řekla bych, že bys mohla vypadat jako manekýna a stejně by ti byl po několika letech manželství nevěrný. Jak si teď zvednout sebevědomí? Určitě rozfofrovat nějaké peníze za oblečení a tak, co už radili ostatní. Těžko radit, nevím jak to jinak v manželství máte. Jestli ti pohlídá. Prostě abys začala žít víc pro sebe, jak někdo radil - vyrazit na víkend, s přáteli. Nejlépe aby hlídal děti, abys ses ještě neužírala, kde se fláká po nocích, když budeš pryč. Sama jsem v tvé situaci nebyla (o nevěře nevím), ale nevsadila bych si na žádného chlapa. Držím palce.
Předchozí