Podat žádost o rozvod. Vyhodit k popelnici zbytek jeho věcí. Děkovat nejvyššímu že vypadl. Netrápím se tím.( což bude chvíli trvat,ale nakonec budeš vděčná, že ses ho zbavila) Zaslat dárkový koš jeho milence jako poděkování.( já tohle zvažuji i teď 8 let po rozvodu, že bych ji měla každý rok zaslat nějaký dar, neboť to co pro mne učinila milenka mého manžela, bylo velmi obětavé a chuděra si to teď vyžírá za mne)
Omlouvám se, že si z toho dělám srandu,ale prošla jsem si tím se dvěma malými dětmi a rozveselení mi tehdy hodně chybělo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.