| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce

Musím se zastat "normální" Bulovky. Věřím Vám, že jste tam některá zažila něco špatného, ale to samé slyším od maminek které rodily jinde (Podolí, Neratovice, Apolenář...) Prostě se vždycky najde nějaké hororové povídání o některé porodnici.
Já sama jsem rodila na Bulovce a nebylo to nic jednoduchého. ALE: Nikdo mi nebránil chodit (naopak), hodně času jsem byla ve sprše i s balónem, manžel směl všude se mnou, sestřičky se chovaly krásně a rodil pan doktor Martin Dvořák - ke kterému jsem chodila celé těhotenství a byl opravdu ÚŽASNÝ. Všechno mi popsal a moc mi pomohl. 23.8. 2002 rodila na Bulovce moje ségra a vše bylo také OK !!! Musela být nastřižená, protože její chlapeček nechtěl projít (byl ho kus-4,20Kg a měl velkou hlavičku), ale jinak by asi nežil, protože začal kakat... Všechny si ségra chválí i její manžel. Dokonce mohla rodit i ve stoje, ale odmítla to pro bolesti zad. Nikdo nás k ničemu nenutil, klystýr vlastně doporučuji. Ve srovnání s porodem to nic není a snad nejsme takové "cimprdlíny", aby jsme dělaly scény pro jeden klystýrek.
Jsem v půlce osmého měsíce a budu rodit zase na Bulovce. Radím maminkám, které mají Bulovku blízko - nenechte se strašit a nejezděte nikam 10 Km daleko jen pro ženské klepy.
Jo a ještě něco - nikdy není špatné mít tu možnost poprosit "o něco proti bolesti" před porodem jsme frajerky, ale kdo ví jak to budem prožívat !?! ( v CAP Vám nic nedají a jak víte, že právě Vy jste ta SILNÁ A PŘÍRODNÍ ŽENA ?).
Jediné co bylo na Bulove špatné je JÍDLO. Bylo opravdu HNUSNÉ a málo. Ještě, že dneska Vám může rodina cokoli přinést a to i mimo návštěvní hodiny.
Hodně štěstí všem rodičkám - ve všech porodnicích přeje Jitka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.