já teda s tim pánem nci nemam,ale líbí se mi, je mu 40, hrozně hodnej chlap....muj přítel nje něco taky jak puberťák a sere mě stim..je o 6 let...v nynějším životě funguju podobně jako služka bez nároků...zrovna sme měli výročí a jako každej rok sem nedostala ani čokoládu....
Jenže něco se ve mě příčí....že bude moje dítě bydlet s jiným chlapem než je jeho táta.... A pak..jak bych se s nim ještě blíže seznámila...třeba nastěhovat se k němu hned to nejde...to nemůžu a bejt kde jinde nemam aby sme se mohli scházet a on je asi o 30 km jinde...a navíc pracuje v zahraničí,jezdí jen na víkendy
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.