Inskeo já to chápu, já bych si doma rodit prostě netroufla. A vím, že jsou ženy, které to tak prostě chtějí cítí se na to atd. Jenže se obávám, že pokud nemá člověk v okolí někoho kdo sedí přímo ve vládě tak to asi dost těžko změní. Jedině kdy se to dá jakžtakž , když si člověk nějaké porodníka zaplatí ne? Pokud na to teda má. Co vím, tak třeba na té "Bulovce" bylo nějaké to centrum aktivního porodu, nevím proč to tam zrušili. Jestli třeba zrovna kvůli nějaké mamince, která ten "přirozený porod" prostě nezvládla a dr. se báli o místo. Já si prostě myslím, že porodit v přirozeném prostředí jde pouze doma. Já sama nesnáším nemocnice a i kdyby se ke mně někdo choval , jak anděl svatý, tak prostě budu mít pořád ten pocit, že jsem někde v cizím prostředí. I když jsem třeba ležela na nadst. pokoji tak tam se mnou byla ještě jedna maminka, a já jsem radši sama. Z nemocnice mě teda po sekci pustili 4 den na vlastní žádost, jinak bych se tam zcvokla, šoupli mi pak na pokoj vietnamku a to jsem myslela ,že je můj konec.
Předchozí