Lvice ten popis napsala moc hezky. Já na Bulovce rodila 2x a bylo to de facto stejné jak popisuje a také jsem byla velmi spokojená. Neměla jsem ale pocit, že by někdo preferoval klystýr před Yalem a ani si nepamatuju, že by dali oxytocin k vypuzení placenty (něco mi dali - s mým souhlasem, ale už nevím, co to bylo). Monitor jsem měla častěji - nejspíš proto, že jsem přišla do porodnice v 11 dopoledne s kontrakcemi po 5 minutách a malý se narodil až v 18:45 (to už jsem měla kontrakce po 2 minutách a méně od nějakých 12:30).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.