Ten názor jsem neslyšela od "ojedinělého mouly", ale od více moulů. A mám pocit, že se začíná mírně rozmáhat. Od žen jsem ho naproti tomu slyšela mnohem méně, pouze v křesťanských kruzích a mnohem umírněněji - tam lze zaslechnout umírněnější variantu i u mužů.
Psala jsem to proto, žes formulovala hypotézu ve smyslu "to si myslí ženy, co se nedokáží prosadit", což IMHO není obecně pravda (považuju to za mnohem ojedinělejší než u mužů - moulů).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.