| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

Tak mi to nedá a musím také trošku přispět ke zdejším diskuzím. Myslím, že o špatných zprávách se píše všude hodně a dobrých není nikdy dost. Když jsem byla těhotná tak jsem si také pročítala různé příspěvky z porodnic a musím říct, že člověku opravdu pomohou si utvořit alespoň představu o tom jak to v dané porodnici funguje. Tento porod byl mým druhým porodem a opravdu jsem si přála abychom i na podruhé úspěšně dorazili do Vrchlabí (první porod dcerky 12/2005). Když pominu to, že jsem byla vděčná za to, že je porodnice opět znovu otevřena.
Jsme od Hořovic, tak jsem mela docela obavy jaká bude cesta přes Prahu a vubec dopravni situace. Pro jistotu jsem měla také zmapované porodnice po cestě, ale nějak jsem si nechtěla připustit, že bych využila jejich služeb:-)) Jelikož jsem měla již tu vyhodu, že to byl druhý porod...nebylo co řešit, věděla jsem do čeho jdu, když volím Vrchlabí.
1.5. ráno začaly pravidelné kontrakce, ale nic dramatického, tak jsme si řekli, že pro jistotu vyrazíme. Cesta trvala zhruba 2,5hod a probihala bez problémů, žádné drama. Dorazili jsme do Vrchlabí a zde měla službu MUDr. Renata Kramerová....opravdu výborná "paní doktorka", velmi vstřícná, empatická. Po vyšetření konstatovala, že se ještě nejedná o řádný porodní nález a tak prý máme možnost jít např. do města se projít, na oběd a uvidime zda se porod rozběhne či ne. V případě, že ne, tak i přesto nabídla možnost zůstat na pozorování přes noc, jelikož nebydlíme kousek od Vrchlabí. Po procházce se však nic nepohnulo kupředu a tak jsme se dohodli, že pojedeme domů a když tak přijedeme ještě jednou. Domů jsme dorazili něco kolem sedmé. Dala jsem si vanu s tím, že se také možná něco rozhodne..něco mi pořád říkalo, že ten den je ten správný a něco se bude dít. Lehce po deváte mi již přišlo, že kontrakce jsou intenzivnější - asi po pěti minutách, tak jsme se rozhodli, že opět vyrazím. Dcerku přišla hlídat sousedka a nějak v půl desáté jsme vyrazili. Jelikož to bylo již dost pozdě večer, cesta byla opravdu výborná a myslím, že manžel udělal rekord něco přes hodinu a půl. Ve Vrchlabí jsme byli ve čtvrt na dvanáct. Cesta autem byla na jedničku, opět nic dramatického. Porod se opravdu rozběhl až po dojezdu, kdy jsem intenzivně chodila. Kolem půlnoci praskla voda a 2.5. 26 minut po půlnoci se narodil náš syn. U porodu byla opět MUDr. Kramerová a byla úžasná. Celý porod jsem si opravdu řídila sama. Paní doktorka jen přihlížela. Syn se narodil na žíněnce, stejně jako dcera.
Opravdu mohu doporučit tuto porodnici všem, kteří netouží po velkém množství, doktorů, medikamentů, příkazů a jsou ochotni poslouchat jen své tělo, ale zároveň nechtěji riskovat porod někde doma bez možnosti případné pomoci.
Po porodu dojel druhý den manžel pro naši starší dceru a celý zbytek pobytu jsme stravili všichni spolu. Bylo to opravdu jako nádherná dovolená. A na oba porody vzpominám jako na nádherné, nezapomenutelné zážitky!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.