| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

Měla jsem spoustu přání a představ kolem porodu, ale ve většině porodnic toho moc z nich nebylo možné. Vrchlabí mě moc mile překvapilo. Odjeli jsme tam den po termínu a rodila jsem až za týden, tak jsme tam stihli ještě dvě kontroly, které byly také krásné. Vyšetření děťátka jen pohmatem bříška a poslech dřevěným sluchátkem. A také monitor. Ale žádné vaginální vyšetření, ten jejich hmat, vyvolávání porodu nebo amnioskopie. 25.6.2009 mi praskla voda. Odtékala celých 25 hodin a tam se v klidu čekalo na kontrakce, takže jsme s přítelem ještě chodili po parku. Kontrakce přišly druhý den večer. Rodili jsme 11 hodin v pokoji nazvaném "relaxační" s porodní asistentkou. V začátku jsem byla na manželské posteli, pak v kleče, na porodní židličce a malá se narodila ve stoje. Přítel byl celou dobu se mnou, moc mi pomohl a přestřihl pupečník. Malé Terezce udělali jen nezbytné úkony, neměřili ji, nemyli, jen otřeli, což je pro pokožku bezva kvůli alergiím a exémům. A hlavně ji nikam od nás neodnesli, hned ji dali do zavinovačky a tatínek ji choval, než mě doktor prohlédl. Nebylo žádné holení, klistýr nebo nastřihávání. Celou dobu jsem pila. Na pokoj jsme všichni tři odcházeli ihned po porodu. Přítel tam se mnou mohl být po celou dobu hospitalizace, i v noci. ( druh nadstandardu ) Personál byl úplně skvělý a milý. Nic nebylo násilné, vše šetrné vůči miminku i mamince. Za celých 5 dní jsme s malou nebyly od sebe. U všech vyšetření jsem mohla být s ní. Porod byl velmi bolestivý a náročný, ale krásný. Vše podle mých představ a ještě víc. Byl to nádherný zážitek. Děkuji všem ve Vrchlabí a hlavně Pavlovi, mému příteli, který to s námi vše prožil. Lenka ze Žitenic u Litoměřic :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.